Acasă Social IULIA IONESCU, adolescenta disparuta din Capitala, a fost GASITA intr-un tren!

IULIA IONESCU, adolescenta disparuta din Capitala, a fost GASITA intr-un tren!

37

Iulia Ionescu, adolescenta de 15 ani, disparuta din Capitala, a fost gasita intr-un tren in care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti.

Seful de tren a spus ca, in momentul in care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment in care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunandu-i ca se intoarce acasa, la Bucuresti. Seful Politiei Romane, Petre Toba, a declarat ca Iulia Ionescu se afla in custodia Politiei si se indreapta spre Bucuresti, unde va fi predata familiei.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat ca, in urma verificarilor facute dupa gasirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor infirma informatia potrivit careia fata ar fi fost la vreo manastire din judetul Suceava.

Potrivit lui Stoica, politistii din Suceava au verificat la rindul lor in ultimele doua zile toate manastirile si chiar biserici din judet si nu au gasit-o pe adolescenta la niciuna dintre ele.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos