Acasă Divertisment Jale mare intre unii politicieni: „L-au pus pe domnul Dragnea sa spele...

Jale mare intre unii politicieni: „L-au pus pe domnul Dragnea sa spele WC-uri!”. Oare la FURAT era mai usor?

342

Senatoarea Diana Sosoaca, inca presedinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, a sustinut duminica noapte ca scandalul din AUR a fost declansat pentru ca ea si-a propus sa mearga la Penitenciarul Rahova pentru a vedea „abuzurile” la care este supus „domnul Dragnea”. Sosoaca urmeaza sa fie schimbata de AUR din fruntea comisiei dupa ce a fost exclusa din partid.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Cu doua saptamani inainte de scandal, am primit un telefon, de la cineva din partea domnului Dragnea. Mi s-a comunicat ca impotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar si am acceptat. Saptamana aceasta trebuia sa ma duc la penitenciar sa vad cum nu se respecta legea. De aceea, stimati oameni, sa stie si PSD-ul, si PNL-ul! Rezistilor, unde sunteti, ca erati 300.000? Eram acasa, calcam, ma uitam la televizor si ma intrebam de unde au stiut toti aia sa puna luminitele pe cer, era telepatie? Da, domnule Dragnea, nu sunt lasata sa vin la dvs. sa vad cum isi bat joc de dvs. si de ceilalti detinuti. Sa-ti bati joc de un om, sa il pui sa spele WC-uri, asta este Romania? Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a strigat Sosoaca intr-un live pe Facebook, duminica noapte.

Tot duminica, Codrin Stefanescu a acuzat conducerea PSD de lasitate pentru ca nu face nimic impotriva „abuzurilor” la care ar fi supus Dragnea.

„PSD parca s-a prapadit! Nu tipa, nu ia pozitie, nu exista! Adevaratul PSD e detinut politic la Rahova. Unde i se incalca toate drepturile conferite unui roman aflat intr-o astfel de situatie! Toate! Astazi am fost sa-l vad pe Liviu Dragnea! Si am aflat ca i se refuza in continuare dreptul la munca, cu toate deciziile judecatoresti cu tot. Pentru ca fiecare zi de munca inseamna un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu doreste asta! Vor sa-l tina acolo, sa-l umileasca, sa-l extermine! Si indiferent de lasitatea colegilor mei, eu voi continua sa-l vizitez si sa-i transmit gandurile voastre!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Articolul precedentAstazi incepe vaccinarea cu AstraZeneca. Ce scrie in prospectul vaccinului?
Articolul următorAdevărata față a liderului AUR, George Simion. O înregistrare internă a ieșit la suprafață!