Coprezentatorul show-ului BBC „Top Gear” James May a exclus ideea de a reveni la carma emisiunii de divertisment din domeniul automobilelor fara Jeremy Clarkson, catalogand ideea ca fiind „ciudata”, informeaza independent.co.uk.

james mayJames May, in varsta de 52 de ani, isi doreste sa continue sa lucreze pentru BBC, dar nu va mai prezenta show-ul „Top Gear” alaturi de Richard Hammond si un „Jeremy surogat”.

Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu a fost reinnoit, in urma unui scandal care a avut loc in luna martie, in care a fost implicat si producatorul Oisin Tymon. In timpul prezentei sale la carma „Top Gear”, Clarkson a fost in centrul mai multor controverse, fiind inclusiv acuzat de rasism.

De la concedierea lui Jeremy Clarkson, viitorul lui May, al lui Hammond si al emisiunii de televiziune a devenit destul de nesigur, cei trei prezentatorii nemaiaparand pe pagina de internet a „Top Gear”. Contractele lui James May si Richard Hammond cu BBC privind „Top Gear” au expirat, de asemenea.

„Nici nu se pune problema ca eu si Hammond sa prezentam alaturi de un Jeremy surogat. N-o sa mearga”, a declarat May pentru cotidianul The Guardian. „Ar fi penibil sau «naspa» cum zic tinerii. Trebuie sa fim toti trei. Nu poti sa-l inlocuiesti pe Jeremy si sa te astepti sa mearga. Ar fi o chestie fortata. Nu cred ca (producatorii „Top Gear”, n.r.) vor fi atat de prosti incat sa incerce asa ceva”, a mai spus James May.

Prezentatorul este inca optimist ca va reface echipa alaturi de ceilalti doi colegi ai sai. „In viitor, cand tot scandalul asta se va fi consumat, ar putea aparea o ocazie pentru noi trei sa revenim la BBC pentru a face impreuna «Top Gear» sau vreo emisiune despre masini”, a declarat vedeta de televiziune.

„BBC nu a inchis definitiv usa referitor la o revenire a lui Jeremy. Nu l-au interzis sau concediat, ci doar nu i-au reinnoit contractul pentru moment. Este o diferenta subtila, dar importanta”, a explicat James May.

Sursa: zf.ro