25.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEJamie Oliver a demonstrat ca mancarea de la McDonalds nu e comestibila!

Jamie Oliver a demonstrat ca mancarea de la McDonalds nu e comestibila!

in:

Stiri pe acelasi subiect

S-a inchis: Ce au gasit inspectorii ANPC in McDonald`s-ul din Gara de Nord?

Inspectorii ANPC au inchis temporar restaurantul McDonald's din Gara...

Veste bună pentru 1.200.000 de români, înainte de Paște

Autoritățile au început deja să pregătească pachetele cu alimente...

Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt comestibile.

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.

Bucătarul a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate și documentare felul nesănătos în care sunt gătite produsele McDonald’s și, cel mai important, faptul că lanțul de restaurante fast-food folosește hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în hamburgeri ce par a fi comestibili.


Citeste si:

Ce salarii plateste McDonalds in Romania! Tu ai lucra pentru banii astia?

I-a prins cu MINCIUNA si are DOVEZI! McDonalds DAT IN JUDECATA de o romanca!


Conform bucătarului, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.

O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile dintr-un pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite, conform toptabu.

 

Ultimele stiri