Acasă Media PLAN Jocuri de Putere cu Oreste: Care este planul pentru unificarea Dreptei?

Jocuri de Putere cu Oreste: Care este planul pentru unificarea Dreptei?

332

Valeriu Turcan, consultant politic, a vorbit despre lupta politică dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Bucureștiului, dar și despre dificultatea unificării Dreptei. Declarațiile au venit în emisiunea „Jocuri de Putere”, realizată de Oreste Teodorescu

Valeriu Turcan: „Am putea începe prin a discuta despre temele restante ale Gabrielei Firea față de electoratul bucureștean. Doamna Firea mai decontează și degringolada din PSD. PSD-ul este fracturat, sunt tot felul de grupări, sunt tot felul de atacuri. Eu nu cred în unificarea Dreptei, totuși ar fi mai ușoară câștigarea Primăriei Capitalei de către Dreapta. Unificarea Dreptei e dificilă, din cauza unor orgolii existente.”

Turcan a vorbit și despre premierul propus, Florin Cîțu.

Valeriu Turcan: „Cîțu este un bun specialist, care a lucrat în srăinătate. Este o figură proaspătă, cu un mesaj aparte pentru piețele internaționale. Prin contrast, bilanțul guvernării PSD a fost o nenorocire pentru România. Lucrul acesta nu a fost comunicat suficient țării. Doar căderea cabinetului Dăncilă nu a fost suficientă pentru nenorocirile produse. PSD-ul nu a fost pus să facă un decont real pentru ce a făcut în ultimii trei ani de zile în România. PSD-ul rezistă datorită rețelelor, indiferent dacă dispar anumiți actori politici. Românii așteaptă un vaccin împotriva coronavirusului, însă așteaptă și un vaccin împotriva corupției.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos