7.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiJoe Cocker concerteaza la Bucuresti

Joe Cocker concerteaza la Bucuresti

in:

Stiri pe acelasi subiect

Concert-Joe-Cocker-la-RomexpoJoe Cocker va concerta, in 4 august, la Romexpo, in Capitala. Celebrul si carismaticul cantaret a inclus Romania pe harta turneului sau gigant Fire It Up Summer Tour, turneu ce promoveaza cel mai recent album al sau, Fire It Up.

Intrucat a mai vizitat Romania pana acum si de fiecare data a fost intampinat de mii de fani cu caldura si admiratie, Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese de pe noul album.

„A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura – 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit”, declara cantaretul despre noul sau produs, potrivit organizatorilor evenimentului. Asadar albumul „Fire It Up” contine atat melodii clasice de suflet, balade pline de putere, cat si piese pline de energie si vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale sunt sustinute de cele mai multe ori cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii. Cei ce vor alege sa isi petreaca seara de 4 august in compania inegalabilului Joe Cocker vor putea sa fredoneze alaturi de el versurile melodiilor sale celebre: „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart” sau „Up Where We Belong”, dar sa descopere si melodii noi.

Dupa mai mult de 4 decenii de muzica, Joe Cocker este inca unul dintre cei mai de succes si populari artisti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii si distinctii, transformandu-l pe artistul cu voce inegalabila intr-o adevarata legenda a muzicii.

Bilete cu preturi intre 135 – 750 de lei

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucuresti sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:

– Zona VIP: 750 lei

– Categoria I: 400 lei

– Categoria II: 300 lei

– Categoria III: 200 lei

– Zona in picioare (fara loc): 135 lei

Biletele pot fi cumparate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.

Ultimele stiri