Acasă Monden Johnny Depp, indragostit ca un adolescent

Johnny Depp, indragostit ca un adolescent

49

Johnny Depp, 49 de ani, este indragostit. Aleasa inimii sale este aceeasi Amber Heard, 26 de ani, care se pare ca l-a determinat pe actor sa renunte la relatia cu Vanessa Paradis.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la productia „Jurnalul unui iubitor de rom”, anul trecut, iar „chimia dintre ei a fost extraordinara, inca de la inceput”, marturisesc apropiatii, potrivit The Sun.

Odata cu despartirea lui Johnny Depp de Vanessa Paradis, tanara actrita Amber Heard a intrat in atentia presei ca fiind cea care a distrus relatia solida a actorului cu mama copiilor sai. Aceasta postura nu a fost deloc pe placul temperamentalei Amber, care s-a hotarat sa stea departe de povestea respectiva, refuzand sa mai pastreze legatura cu Johnny Depp.

Insa actorul nu a lasat lucrurile asa. „Johnny si-a promis sa nu lase o fata asa de frumoasa si de inteligenta ca Amber sa-i scape printre degete”, a marturist un prieten al acestuia. In septembrie, in fiecare zi i-a trimis un buchet de trandafiri si o poezie scrisa de mana, cunoscand pasiunea tinerei pentru literatura.

Dovada ca aceasta strategie a functionat este faptul ca, de ceva timp, Amber Heard s-a mutat in locuinta lui Johnny Depp. Desi in public refuza inca sa se afiseze alaturi de acesta, apropiatii stiu ca sunt impreuna.

Dupa o perioada in care cunoscutul actorul a ingrijorat prin lipsa de concentrare pe platourile de filmare, din cauza insomniei de care sufera, prietenii isi doresc ca aceasta relatie sa ii redea echilibrul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos