Acasă Stirea zilei Jucator al NATIONALEI Romaniei: Ma doare sufletul dar ce se intampla in...

Jucator al NATIONALEI Romaniei: Ma doare sufletul dar ce se intampla in cluburi are legatura cu DROGURILE si BAUTURILE ALCOOLICE!

29

Jucatorul nationalei Romaniei, Ianis Zicu, celebru pentru modul său de viață din urmă cu câțiva ani, spune ce se ascunde în spatele tragediei. Este vorba despre viața de noapte a tinerilor, o viață petrecută în alcool și droguri. În plus, Zicu acuză că în cluburi, patronii de localuri pun droguri în gheața pentru băutură.

„CONDOLEANŢE! Mă doare sufletul pentru toţi cei care suferă în aceste momente grele (suferinţa familiilor implicate este enormă şi nu poate să fie alinată de rândurile noastre pe facebook). Dar eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice. Cei tineri nu se pot „distra” şi bucura de viaţă până când nu ajung inconştienţi în cluburi. Abia atunci au impresia că viaţa este frumoasă. Ei nu înţeleg că viaţa este perfectă în fiecare zi. Atunci cand te trezeşti şi eşti sănătos, trebuie să îi mulţumeşti LUI DUMNEZEU pentru acest cadou divin: viaţa.


 

Citeste si:

Martor la INCEDIU: Solistul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, A FOST ARS si a AJUTAT oamenii sa iasa din flacari!


 

De foarte mulţi ani nu am mai intrat în cluburi. Auzind că sunt cluburi care bagă în maşinile de gheaţă tot felul de „substanţe” şi atunci când îţi pui gheaţă în paharul de apă, suc sau alcool se topeşte gheaţa şi ceea ce bei devine drog pentru toată seara. Având impresia după că este cel mai „cool” club existent. Astăzi cei care deţin aceste cluburi care dau licenţele de funcţionare (Guvernul conduce tot) o să declare trei zile de doliu naţional. Şi uite aşa o tragedie mai mare acoperă tragedia poliţistului de la rutieră care a murit acum câteva săptămâni.

Dar cele două drame au în comun un singur lucru. Organizarea proastă în orice instituţie românească şi faptul că noi, oamenii de rând, suntem doar „combustilbil” pentru elită (puterea care conduce lumea). Şi faptul că orice licenţă se poate lua fără minimul de siguranţă existent în Uniunea Europeană pe care o tot invocăm. Revenind la cei tineri care se simt…emo..hipsteri..high…etc…Ar fi bine să nu uite că sunt oameni şi să lupte pentru viaţă zi de zi, aşa cum luptă să trăiască toţi cei bolnavi de cancer”, a scris Zicu pe Facebook.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos