24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiJurnalistul Oreste Teodorescu, dezamagit: ”In sfârșit, România a bifat regula celor patru…”

Jurnalistul Oreste Teodorescu, dezamagit: ”In sfârșit, România a bifat regula celor patru…”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalistul Oreste Teodorescu publica pe pagina oficiala de facebook un text dur la adresa societatii romanesti, prin perspectiva verii si a turismului estival.

Oreste Teodorescu spune ca turistii romani reusesc sa bifeze regula celor patru. Care sunt cele patru, vedeti mai jos:

”In sfârșit, România a bifat regula celor patru…

Cel mai mult îmi place vara, când drumurile neterminate, prăfuite, infecte ce duc la munte și la mare gem ticsite de mașini ultimul model, însă cu geamurile deschise, căci șoferii cu burta pana la pedale, răcesc dacă stau in bustul gol și cu aer condiționat, plus ca… unde sa arunce cojile de semințe.

Ador domnițele , cu buze subțiri și tone de fard pe pleoape care pasesc agitate și ușor scârbite pe plaja, printre turiștii înghesuiți ca sardelele, urmate de regula, de domni cu pectoralii bine încordați , care vorbesc tare cât sa poata auzi toată lumea, cuvinte sparte gen: “sarakie”, “sa moara gibilan”… “e pe Anglia, frățioru’ meu…”

Sunt mândru de conceptul românesc all inclusive, căci este cinstit, chiar ai totul inclus: cearșafurile rupte, prosoape murdare, parizer, magiun, hamsii prăjite, țipete onomatopeice și manele “all dolby surround”…

Sunt mândru de țara mea, care in sfârșit bifează cu succes regula celor patru:

1. Nimeni nu sesizează problemele

2. Cei care le intuiesc, nu fac nimic pentru a le rezolva

3. Când vrem sa facem totuși ceva, facem greșit

4. Ne încadram perfect in afara calendarului.

Avem in sfârșit un guvern stabil și cu perspectiva. Ținta lui: să ne întoarcă în anii 50, pe conceptul: tot înainte (adică, tot înainte era mai bine…)

Admir setea noastră de cultura și progres, asezonată cu bericica la pet, pusa la rece in cazi de plastic și tavi încărcate cu mici și ceafa de porc, ingrediente tocmai bune sa stârnească in noi, categoriile gândirii pure!

Avem toate șansele din lume, căci decât sa tot obosim urcând, mai bine sa ne veselim… căzând!

Alunecare ușoară, dragi romani! Dacă eram ceva mai educați, probabil acum discutam si noi savant, despre sexul îngerilor, precum bizantinii sub iataganul selgiucid, așa… mai netrecuti prin scoli, in ultimii 30 de ani, ne mulțumim si cu silicoanele noii iubite a lui Borcea…”

Ultimele stiri