Acasă Monden Justitia americana ABIA ACUM a anuntat MOTIVUL REAL al mortii lui Paul...

Justitia americana ABIA ACUM a anuntat MOTIVUL REAL al mortii lui Paul Walker!

Lovitură dură încasată de văduva regretatului actor Paul Walker după moartea acestuia.  Văduva lui Paul Walker, actorul american care a murit în urma unui accident în maşina sa Porsche Carrera GT, în 2013, a primit o lovitură dură din partea judecătorului din California care a decis că firma Porsche nu este responsabilă pentru incidentul mortal, informează contactmusic.com.

 Luni, un judecătorul federal a decis că maşina companiei nu este responsabilă de moartea lui Roger Rodas şi a actorului filmului ‘Fast & Furious’ / ‘Furios şi iute’, Paul Walker, după ce Kristine Rodas nu a furnizat probe competente sugerând că tragedia a fost cauzată de lipsa unei cuşti de siguranţă şi a motorului pe ardere internă, precum şi din cauza unei suspensii defecte, scrie mediafax.ro. Kristine Rodas a intentat procesul după ce ambii bărbaţi şi-au pierdut viaţa când modelul Porsche Carrera GT pe care îl conduceau a intrat în mai mulţi copaci şi într-un stâlp de tensiune din Santa Clarita în urmă cu mai mult de doi ani, cu o viteză de cel puţin 128 de km pe oră. Moartea lui Paul Walker a fost cauzată de rănile provocate de impact şi de focul care a cuprins maşina.

Cu toate acestea, verdictul nu va afecta un proces separat intentat Porsche AG, Porsche Cars North America şi Porsche Beverly Hills de către fiica lui Walker, Meadow Walker, potrivit avocatului acesteia, Jeff Milam. ‘Meadow va continua lupta menită să demonstreze faptul că Porsche vinde un produs defect care omoară.’, a declarat acesta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent29 de grade Celsius in Romania in luna APRILIE! Folosesc rusii arma meteorologica?
Articolul următorO BANDA de talhari romani TERORIZEAZA soferii care tranziteaza Austria si Ungaria! Apel de URGENTA pe facebook pentru romanii din strainatate!