Angajari

Kaufland face angajari. Vezi in ce orase si ce posturi sunt libere!

Retailerul german Kaufland a inceput recrutarea de personal in vederea acoperirii unor posturi libere la magazinele din tara.

De exemplu Kaufland recruteaza trei lucratori comerciali la Constanta. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii, esti dispus sa ai program de munca flexibil, demonstrezi ca esti orientat catre clienti si ca ai o tinuta profesionala ireprosabila, 7 iunie este ultima zi in care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.

Kaufland mai angajeaza in aceasta perioada si un referent distributie la Turda.

Esti eligibil pentru acest post daca ai absolvit studii superioare, stii sa operezi un PC, ai cunostinte de engleza sau/si de germana, esti flexibil, esti un bun organizator si comunicator si daca poti performa in echipa. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie sa fie politicos, sa fie orientat catre clienti si sa poata face performanta in conditii de stres. Daca intrunesti aceste criterii de eligibilitate, poti trimite CV-ul aici, pana pe 9 iunie.

Kaufland recruteaza pe postul de coordonator teritorial distributie presa la Bucuresti si la Roman. Candidatul potrivit pentru acest post are domiciliul in unul din orasele mentionate mai sus si este dispus sa munceasca pe teren, mai ales la sfarsit de saptamana. Locurile de munca oferite de angajator sunt in regim part-time si implica un program de munca de 10 ore pe saptamana. Si in acest caz, 9 iunie este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post.

Loading...

 

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Spre TOP