Acasă Comentariul zilei Klaus Iohannis: „Virusul nu dispare prin violenta si manifestari extremiste”

Klaus Iohannis: „Virusul nu dispare prin violenta si manifestari extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de la infiintarea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino” ca „virusul nu dispare prin violenta si manifestari extremiste”.

„Virusul care ne-a afectat dramatic existenta in ultimul an nu dispare prin violenta si manifestari extremiste, ci prin imunizarea cat mai multor oameni cu vaccinuri eficiente.

In perioada imediat urmatoare vom primi un numar semnificativ de doze si astfel campania de vaccinare poate fi accelerata.

Multi dintre noi au pierdut pe cineva drag, altii au suferit profund in urma infectarii cu acest virus. Costurile sociale si economice au fost si continua sa fie uriase. Putem insa sa punem capat acestei pandemii si ii indemn pe romani sa aiba incredere in beneficiile imunizarii si sa mearga in numar cat mai mare la centrele de vaccinare”, a declarat Iohannis.

AUR a avut un nou derapaj, miercuri, la adresa presedintelui Iohannis. Dupa ce George Simion a declarat ca Ludovic Orban „bea” in Parlament, AUR a anuntat ca presedintele Iohannis consuma „substante halucinogene”.

„Facem un apel catre domnii din servicii ca, dupa ce termina de scris mesajele false ‘din partea partidului AUR’, sa ii reaminteasca domnului profesor faptul ca, in Romania, este interzis consumul de substante halucinogene. Intelegem cu totii faptul ca domnul Iohannis are comanda externa, dar de aici si pana la asemenea elucubratii e cale lunga de tot. Singurul extremism din Romania este cel practicat de guvernanti la adresa romanilor”, se anunta pe pagina oficiala a AUR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPreședintele Germaniei, în vârstă de 65 de ani, s-a vaccinat cu AstraZeneca. La noi toata lumea fuge de acest ser
Articolul următorVlad Voiculescu s-a facut de ras in Europa! S-a dus nepregatit la o întâlnire și a greșit tema discuțiilor