Acasă Monden L-a plesnit in direct! Will Smith a castigat Oscarul apoi i-a dat...

L-a plesnit in direct! Will Smith a castigat Oscarul apoi i-a dat o palma pe scena prezentatorului: Mai zi ceva de sotia mea!

785

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock.

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste”, a spus el.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

Will Smith a fost recompensat duminică seară, la Los Angeles, cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal la cea de-a 94-a gală de decernare a trofeelor atribuite de Academia de film americană, graţie interpretării sale din lungmetrajul „King Richard”, relatează contul de Twitter al evenimentului, citat de Agerpres.

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Javier Bardem („Being the Ricardos”), Benedict Cumberbatch („The Power of the Dog”), Andrew Garfield („Tick, Tick… Boom!”), Will Smith („King Richard”), Denzel Washington („The Tragedy of Macbeth”).

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, îl interpretează în filmul „King Richard” pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul celebrelor jucătoare de tenis Venus şi Serena Williams.

Filmul este regizat de Reinaldo Marcus Green şi are la bază un scenariu scris de Zach Baylin.

Will Smith are în palmares alte două nominalizări la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pe care le-a primit în 2002 pentru filmul „Ali” şi în 2007 pentru filmul „The Pursuit of Happyness”.

Cea de-a 94-a gală de decernare a premiilor Oscar are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actriţele Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos