Acasă ACTUALITATE „La luat pe live, bă frate, simt că mor”. Interlop din Dambovita...

„La luat pe live, bă frate, simt că mor”. Interlop din Dambovita saltat de politie in direct

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Dâmbovița a fost săltat de poliție în timp ce era într-o transmisiune live, pe TikTok. Întregul moment a fost filmat și a devenit viral.

Pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, el fiind acuzat de trafic de droguri. El a fost ridicat de poliție în timp ce se afla la o cafenea din Timișoara și făcea live pe TikTok.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Sectorului 6 București cu privire la un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmbovița, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Totodată, pe numele acestuia figurează și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În urma investigațiilor efectuate în mediul on-line, acesta a fost depistat în municipiul Timișoara, fiind ridicat de polițiști în timp ce făcea live pe o rețea de socializare (n.r. Tik Tok)”, a transmis IPJ Timiș.

În filmare bărbatul este auzit în timp ce înjură de mai multe ori, după care apare un polițist care încearcă să oprească live-ul.

„La luat pe live, bă frate, simt că mor”, a comentat un internaut care urmărea live-ul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTopul celor mai urâte orașe din România, in baza voturilor date de romani. Rezultate supriza
Articolul următorPapa Francisc spune lucrurilor pe nume: Europa este în criză din cauza consumerismului și a scăderii natalității