Acasă ACTUALITATE La toti ne e greu: Noi ne chinuim cu gerul si zapada...

La toti ne e greu: Noi ne chinuim cu gerul si zapada in Romania! Tariceanu se lupta cu soarele din DUBAI!

807

Acum cateva zile sarea cu declaratii sforaitoare la televizor cum ca nu-l lasa Iohannis sa guverneze tara, care se duce de izbeliste fara alesii ei. Apoi, cand toata Romania a fost lovita de viscol si ger cumplit, Calin Popescu Tariceanu a plecat la soare in Dubai, unde relaxeaza pe plaja in lux, in timp ce drumurile si scolile in Romania sunt inchise din cauza autoritatilor depasite de situatie.

Iata ce declara liderul ALDE in urma cu cateva zile:

„Mai e puţin şi se face o lună de la alegeri. Dacă preşedintele României ar fi izbutit să găsească calea către o soluţie mai rapidă în aşa fel încât să putem face învestirea Guvernului încă înainte de Anul Nou, probabil că am fi fost ceva mai relaxaţi cu timpul. Suntem sub presiune. (…) Există, pe de o parte, un nivel de aşteptare public justificat pentru ca România să aibă un Guvern stabil, să ieşim practic din această criză politică, care nu a fost declanşată de noi, şi, în al doilea rând, noi ne-am luat nişte angajamente prin programul de guvernare, care ar fi trebuit să se materializeze de la 1 ianuarie. Există o aşteptate şi în acest sens şi anumite măsuri care trebuie adoptate. Interesul nostru politic, legitim aş spune, ca Guvernul să fie votat, să obţină votul de încredere şi să poată purcede la punerea în practică a programului de guvernare. Aceasta este justificarea pentru care calendarul este strâns, dar nu foarte strâns. Cred că toţi cei care doresc vor putea să consulte pe îndelete programul şi mâine la audieri vor putea să participe şi să pună întrebările pe care le consideră necesare miniştrilor candidaţi”, a spus Tăriceanu.

 Ce a urmat, este cat se poate de edificator pentru grija lui de tara si guvernare. A plecat in Dubai, unde se plimba ”stresat” pe plaja, dupa cum arata fotografia de mai jos, publicata de Libertatea.ro.

”Călin Popescu Tăriceanu a fost surprins alături de soție, pe plajă.  Cei doi se țin de mână iar Tăriceanu este îmbrăcat lejer în tricou și pantaloni scurți. Președintele Senatului și-a delegat atribuțiile, pe perioada vacanței. Cel care îl va înlocui, în cazul în care va interveni ceva la Parlament este social-democratul Nicolae Bădălău”, scrie publicatia citata.

Astazi de dimineata, in Romania au fost minus 31 de grade Celsius, iar meteorologii au anuntat un nou Cod Portocaliu de viscol si ninsoare abundenta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos