Acasă ACTUALITATE La un pas de TRAGEDIE! Incident aviatic pe ruta Bucuresti – Paris!

La un pas de TRAGEDIE! Incident aviatic pe ruta Bucuresti – Paris!

35

Joi după amiază, un avion al companiei Blue Air, care efectua un zbor pe ruta Bucureşti-Paris, a fost în centrul unui incident aviatic. Aeronava s-a întors la Otopeni, iar Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţă Aviaţiei Civile a declanşat o anchetă.

În jurul orei 16.17, când avionul era deasupra oraşului Târgu Mureş, a apărut o avertizare de depresurizare. Piloţii au eliberat măştile de oxigen pentru pasageri şi au decis să se întoarcă pe Otopeni. Pasageri au fost îmbarcaţi ulterior în alt avion şi au zburat spre Paris, anunta stiripesurse.ro.

„Aeronava companiei Blue Air, YR-BAR care a efectuat astăzi, 29 decembrie 2016, zborul 0B105 pe ruta Bucureşti Otopeni – Paris Beauvais, a aterizat în condiţii normale, toţi pasagerii fiind în siguranţă.

Pe timpul zborului a apărut semnal de creştere a altitudinii în cabina existând riscul de depresurizare, astfel, conform procedurilor, măştile de oxigen au fost coborâte că măsură de siguranţă a pasagerilor până la aterizare, iar avionul a început procedura de aterizare pe cel mai apropiat aeroport (Otopeni).

Situaţia nu a pus în pericol siguranţă pasagerilor şi a echipajului în niciun moment. În prezent aeronava este supusă verificărilor tehnice.

Pasagerii vor fi transportaţi la destinaţie cu o altă aeronava”, a precizat Blue Air într-un comunicat de presă.

Articolul precedentUn VUIET TERIFIANT a strabatut Romania dupa CUTREMURUL de miercuri noapte! Zgomotul inspaimantator a fost auzit de sute de oameni!
Articolul următorA MURIT Jean Padureanu – ”lordul” fotbalului romanesc!