Acasă Angajari Lantul comercial Profi face angajari. Vezi ce alti retaileri au nevoie de...

Lantul comercial Profi face angajari. Vezi ce alti retaileri au nevoie de personal

69

Retailerii continua sa fie destul de activi pe piata muncii datorita faptului ca isi extind mereu investitiile in Romania si creaza locuri de munca noi.

In perioada imediat urmatoare, compania Profi Rom Food ofera 40 de posturi libere. Potrivit site-ului de recrutare MyJob.ro, lantul de retail are nevoie de persoane care sa lucreze ca lucrator comercial sau casier in urmatoarele orase: Bistrita, Campulung Muscel, Cluj Napoca, Focsani, Sibiu, Brasov, Sacele, Targu Mures, Timisoara. Pentru a aplica pentru aceste joburi trebuie sa ai experienta in comert si sa accepti sa lucrezi in doua schimburi. Profi anunta ca recruteaza si persoane pentru functiile de sef magazin si adjunct sef magazin. In acest caz se cere experienta in coordonarea  unei echipe (de preferat in comert), capacitate de organizare si prioritizare, abilitati de comunicare si relationare.

Un alt retailer care dispune de posturi libere este Kaufland. Potrivit informatiilor de pe portalul companiei, este nevoie de persoane care sa ocupe posturi casier, asistent manager achizitii, casier trezorier, coordonator teritorial tiparituri,etc. Kaufland recruteaza in toate orasele unde isi desfasoara activitatea, lista joburile pe care le ofera fiind disponibila pe site-ul firmei la sectiunea “ cariere”.

Si Carrefour cauta personal. De exemplu in Oradea si Botosani ofera cate trei posturi de manager raion brutarie-gastronomie, iar in Pitesti si Botosani alte trei locuri de munca pentru manager raion legume-fructe.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos