Laria Iordache operata de unul dintre cei mai apreciati medici romani. ”Ii multumesc din suflet domnului doctor!”

Sportiva Larisa Iordache a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în timpul încălzirilor, chiar înainte de a concura în calificările de la Campionatele Mondiale de la Montreal. Ea a fost operată marți iar medicii i-au transmis că totul este în regulă iar perioada de recuperare va dura cel puțin 6 luni.

Pe Facebook, Larisa Iordache a postat o fotografie cu mesajul: „Operația a decurs exact așa cum a trebuit. Îi mulțumesc din suflet domnului Dr. Ion Bogdan Codorean pentru toată grija pe care o are față mine!

Zilele trecute, tot pe Facebook, Larisa Iordache a scris:

„Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă… n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de șapte ori, te ridici de opt”. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră!
Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team!
Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”

Sursa: romani-buni.info