Acasă Stirea zilei Laria Iordache operata de unul dintre cei mai apreciati medici romani. ”Ii...

Laria Iordache operata de unul dintre cei mai apreciati medici romani. ”Ii multumesc din suflet domnului doctor!”

Sportiva Larisa Iordache a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în timpul încălzirilor, chiar înainte de a concura în calificările de la Campionatele Mondiale de la Montreal. Ea a fost operată marți iar medicii i-au transmis că totul este în regulă iar perioada de recuperare va dura cel puțin 6 luni.

Pe Facebook, Larisa Iordache a postat o fotografie cu mesajul: „Operația a decurs exact așa cum a trebuit. Îi mulțumesc din suflet domnului Dr. Ion Bogdan Codorean pentru toată grija pe care o are față mine!

Zilele trecute, tot pe Facebook, Larisa Iordache a scris:

„Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă… n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de șapte ori, te ridici de opt”. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră!
Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team!
Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”

Sursa: romani-buni.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFenomen ingrijorator pe litoralul romanesc: Marea Neagra s-a retras zeci de metri!
Articolul următorCe pensie vei primi dupa 30 de ani de contributie la Pilonul 2 de pensii? Vezi calculele!