Acasă Media PLAN ”Latrina” 3 le pute pana si liderilor AUR! Atac la Gadea: ”Obrăznicie...

”Latrina” 3 le pute pana si liderilor AUR! Atac la Gadea: ”Obrăznicie din partea moderatorului”

556

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, îl desființează pe Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Într-o postare pe pagina de socializare, Târziu îl numește pe Gâdea „obraznic” și anunță că nu va mai accepta invitații în emisiunea jurnalistului de la Antene.

Boxul e șah cu pumnii. Politica, pînă la măsuri concrete, este box cu vorbe. Eu am făcut și box, am jucat și șah. Insa, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru – taman ce nu a fost Mihai Gidea, in emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, în care am fost invitat.

Iar Ungureanu de la USR e atît de subțirel la minte încît, în pauză, căuta pe net ce înseamnă cuvîntul zelot. Și deși a văzut că am dreptate, continua să spună că nu am folosit bine cuvîntul. Ce nu am apucat să-i spun clar în emisiune este că religia pe care o slujește extrem e satanismul neomarxist. Am spus ceva, dar au sărit toți pe mine.
A fost prima și ultima oară cînd am mers la emisiunea lui Gidea. Pierdere de vreme, vorbărie calpă, obrăznicie din partea moderatorului”, „jurnalism” de ambuscada.
Nu există ternen de comparație cu prestația lui Razvan Dumitrescu, de la același post, care s-a purtat corect și civilizat. Prin urmare, nu judec Antenele pausal.”, este mesajul postat de Tâziu, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos