Legea amnistierii si gratierii nu va trece! TOATA LUMEA a fost IMPOTRIVA! Victor Ponta crede ca este vorba de un „joc electoral”!

Legea amnistierii si gratierii nu va trece de votul Parlamentului. Premierul Victor Ponta, a declarat ca este clar acest lucru din moment ce s-a pronuntat toata lumea impotriva. Ponta a aratat ca tema legata de acest act normativ reprezinta un ”joc electoral”.

V Ponta

Solicitat sa isi spuna opinia despre repunerea Legii amnistierii si gratierii pe ordinea de zi a plenului Camerei, Ponta a raspuns: ”Am spus foarte clar ca suntem impotriva adoptariii acestei legi. Cand va fi pe ordinea de zi…”

Ponta a sustinut ca opozitia a ”uitat” sa ceara ca aceasta lege sa fie repusa pe ordinea de zi, fapt pe care il reclama doar la televizor.

”Doar la televizor spun cei de la ACL ca vor legea, in plen nu au spus absolut nimic”, a aratat Ponta.

In conditiile in care un jurnalist i-a spus ca Biroul Permanent nu a fost de acord cu repunerea pe ordinea de zi, iar in Birou majoritatea e detinuta de PSD, Ponta a raspuns:

”In plen nu au spus nimic. Cred ca e un joc electoral. Eu vreau sa reamintesc ca ideea acestei legi a aparut de la colegi liberali si ca din moment ce s-a pronuntat toata lumea impotriva e foarte clar ca nu va trece”.

Deputatii au respins, luni, cu 81 de voturi ”pentru”, 122 de voturi ”impotriva” si 5 abtineri, solicitarea liderului deputatilor PNL, George Scutaru, de a pune pe ordinea de zi proiectul de lege privind amnistierea si gratierea, pentru a fi respins.

Sursa: Mediafax