Acasă Social Legea privind EUTANASIEREA cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata!

Legea privind EUTANASIEREA cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata!

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan a fost adoptata de Camera Deputatilor, cu 266 voturi „pentru”, 23 „impotriva” si 20 de abtineri, potrivit mediafax.ro.

Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce reprezentantii PDL, PSD si PNL si-au exprimat sustinerea fata de forma legii rezultata de la comisie.

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCalatoria Vietii: Peste 200.000 de persoane vor pleca intr-o calatorie fara retur pe Marte! VIDEO
Articolul următorCea mai mare pestera din lume descoperita in 1991 a fost deschisa vizitatorilor! FOTO + VIDEO

2 COMENTARII

  1. Aş îndrăzni să vă atrag atenţia, că fără educarea proprietarilor de câini NU veţi rezolva problema. Majoritatea maidanezilor provin din curţile oamenilor care nu-şi sterilizează animalul de companie. Această lege trebuia să conţină obligativitatea sterilizării sau plata unei taxe anuale ( egală cu sterilizarea ). Aşa se reducea simţitor numărul maidanezilor. În ceea ce priveşte eutanasierea… fiţi umani… nu le luaţi demnitatea otrâvindu-i sau schingiuindu-i… Off…

  2. Morții se acoperă cu pământ …cei vii și responsabili se acoperă cu…hârtii sau legi care ilustrează neputința lor în rezolvarea problemelor…Păcat pentru sufletele nevinovate atât oameni morți cât și necuvântătoare sacrificate…Viețiile lor pierdute vor cere răzbunarea divină !!!