Acasă ACTUALITATE Liderul PSD despre poza cu Omar Hayssam: ”Am o inclinatie mare catre...

Liderul PSD despre poza cu Omar Hayssam: ”Am o inclinatie mare catre porci”

44

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri ca poza in care apare alaturi de Omar Hayssam a fost facuta in urma cu peste 20 de ani la o vanatoare, sustinand ca are o „inclinatie mare” catre porci mistreti.

Prezent miercuri la o emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost intrebat despre fotografia, facuta in urma cu aproximativ 20 de ani si aparuta in spatiul public, in care apare alaturi de sirianul Omar Hayssam.

„Am facut vreo infractiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu imi aduc aminte ca, atunci, mergea pe avioane cu presedintii statului. De ce nu ii sunati de fostii presedinti, pe domnul Basescu? Am explicat acea poza. Am fost la o vanatoare, am fost invitat, ca si domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare si am fost taiat doar eu.

Intotdeauna la sfarsitul vanatorii se face un tablou cu vanatul si vanatorii. Nu am mai fost la vanatoare de vreo trei ani de zile. In principal, am vanat porci mistreti. Am o inclinatie mare catre porci, de obicei. Niciodata caprioare, ursi. Cu porcii am avut”, a spus Ciolacu, citat de Agerpres.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat saptamana trecuta ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit „un veritabil telejustitiar” la televiziunile „de casa” ale partidului, dar in urma cu 20 de ani mergea la vanatoare cu Omar Hayssam – condamnat la 23 de ani de inchisoare, „gasit vinovat de terorism si de alte infractiuni”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos