Acasă Stirea zilei Liga I ca la balamuc! Rasturnare de situatie in primele locuri!

Liga I ca la balamuc! Rasturnare de situatie in primele locuri!

Tot clasamentul Ligii I de fotbal a fost dat vineri peste cap dupa ce echipa CFR Cluj a primit inapoi, de la TAS, cele 24 de cu care fusese depunctata de către Comisia de Disciplină a FRF.

La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul grupării CFR Cluj, menţinând sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină, iar gruparea ardeleană a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul la începutul returului.

În urma deciziei TAS, CFR Cluj are, înaintea etapei a XXXII-a, 54 de puncte şi a urcat pe locul 3 în ierarhia Ligii I.

Sursa: Mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGabriel Cotabita se luptă pentru viaţa sa dar nu scapa nici in spital de Politia Sectorului 1!
Articolul următorDeclaratiile lui Tiriac din L’Equipe cu care a SOCAT lumea tenisului!