6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATELiviu Dragnea implineste astazi un an de puscarie

Liviu Dragnea implineste astazi un an de puscarie

in:

Stiri pe acelasi subiect

În urmă cu un an, Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare. În tot acest timp, fostul lider PSD a avut șase încercări eşuate de a ieşi din închisoare. Dragnea intenţionează să meargă mai departe, la CEDO, conform Mediafax.

Tribunalul UE i-a respins politicianului acţiunea în care cerea anularea condamnării şi în care reclama că a fost judecat de un complet care nu era specializat pe fapte de corupţie. În pezent Dragnea caută soluţii să iasă din închisoare.

„Avem calea deschisă către CEDO. Luăm în calcul absolutamente tot. Urmează fiecare cale de atac, fiecare element”, a declarat, săptămâna aceasta. la ICCJ. avocata Flavia Teodosiu.

Nici starea de spirit a fostului lider PSD nu este una bună.„Cum p oate fi starea de spirit a unui om care, efectiv, apreciază, consideră şi este clar că se află într-o stare de detenţie nelegală? Orice om care face asemenea căi de atac are speranţa că există un stat de drept şi cineva va observa acest lucru”, întreabă retoric Teodosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ, pe 27 mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. Dragnea este, în prezent, închis la Rahova.

Ultimele stiri