Acasă ACTUALITATE Liviu Dragnea UMILIT de un inalt oficial german! Nu avem ce discuta!

Liviu Dragnea UMILIT de un inalt oficial german! Nu avem ce discuta!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, 5 aprilie, la Palatul Cotroceni, pe președintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Contrar uzanţelor diplomatice, oficialul german l-a ignorat pe omologul său român, Liviu Dragnea.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul discuțiilor au fost abordate principalele subiecte aflate pe agenda cooperării dintre România și Germania, dar și viitorul Uniunii Europene și evoluțiile recente din sfera statului de drept din ţara noastră.

Chiar dacă temele discutate sunt unele care intră şi în sfera de competenţă a preşedintelui, ignorarea Parlamentului, în special a omologului Liviu Dragnea, este un semnal extrem de prost pentru puterea politică. Surse din coaliţia de guvernare au precizat, pentru stiripesurse.ro, că preşedinţii celor două camere ale Parlamentului nu au fost contactaţi pentru o eventuală întrevedere cu Norbert Lammert.

Vizita-fulger a oficialului a surprins inclusiv comunitatea germană din România. Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ, un obişnuit al evenimentelor de acest gen, a declarat pentru stiripesurse.ro că nu a ştiut de vizita preşedintelui Bundestag-ului în România.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentStirea zilei: Victor Ponta a fost CONDAMNAT! Decizia mai poate fi atacata!
Articolul următorJaf ca-n filme la Fan Curier! Vezi cat au furat hotii!