Acasă ACTUALITATE Liviu Dragnea umilit in direct: Nu mai e nimic de comentat!

Liviu Dragnea umilit in direct: Nu mai e nimic de comentat!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a facut sinfur de ras declarand ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA, unde a participat la Adunarea Generală a ONU și s-a întâlnit, printre alții, cu președintele SUA, Donald Trump, a fost o vacanta.

Dragnea susține că nu vrea să faca multe declaratii pentru că a vorbit președintele destul și i s-a părut că s-a întors supărat din vacanță.

”Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti”, a declarat Liviu Dragnea.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a spus că dacă o întâlnire cu Donald Trump și reprezentarea României la ONU este interpretată drept o vacanță, atunci nu mai este nimic de comentat.

”E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr. Dacă reprezentarea României la ONU și întânire cu președintele SUA reprezintă o vacantă, atunci nu mai avem nimic de comentat”, a declarat Dobrovolschi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Ce a ajuns Romania: Zeci de interlopi sa bat cu sabiile in plina strada, in fata Politiei!
Articolul următorStrateg american, fost consilier la Casa Alba: Romania a fost inclusa in planul nuclear al Chinei! Ar trebui sa ne temem!