13.9 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentLocalnicii ii spun ”Balta Vrajitoarelor”! Locul MISTERIOS de langa Bucuresti unde totul...

Localnicii ii spun ”Balta Vrajitoarelor”! Locul MISTERIOS de langa Bucuresti unde totul dispare pentru totdeauna!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Oriunde mergi în România vei descoperi o mulţime de legende şi de locuri pline de mister. Născociri sau nu, miturile se transmit de la o generaţie la alta şi sunt mereu la fel de interesante.

Balta Vrăjitoarelor este un ochi de apă aflat în inima pădurii Boldu-Creţeasca de lângă Bucureşti, în Voluntari. Locul este sursa unor povesti cu iz paranormal. Unii localnici spun ca zona este pazita de forte din afara acestei lumi, iar fenomele prezente aici sunt mai mult decat ciudate.

La marginea Bucureştiului, către Ştefăneşti, se află o pădure plină de enigme, rămăşiţă a Codrului Vlăsiei. Pădurea Boldu-Creţeasca este înconjurată de legende stranii, iar în inima ei ascunde o baltă de câţiva zeci de metri pătraţi devenită loc de pelerinaj al vrăjitoarelor, scrie realitatea.net.

Balta pare a fi o poartă către o altă lume, pentru că, deşi nu este mai adâncă de 1,5 metri, orice arunci în apă dispare pentru totdeauna. Se spune că oamenii au aruncat o dată în apă un bolovan greu de 20 de kilograme, care a fost „înghiţit” complet în doar două săptămâni.

Balta este foarte cunoscută cu acest nume, în special datorită vrăjitoarelor care se adună aici, în fiecare an, de Sfântul Gheorghe, de Sanziene şi de Sfântul Andrei, nopţi în care, potrivit superstiţiilor, se deschid porţile spre alte tărâmuri. Se spune că aici orice vrajă sau blestem se împlineste cu siguranţă.

Ultimele stiri