12.1 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSocialAngajariLocuri de munca in judetul Cluj. Italienii de la DeLonghi recruteaza personal

Locuri de munca in judetul Cluj. Italienii de la DeLonghi recruteaza personal

in:

Stiri pe acelasi subiect

Clujenii care au ramas fara locuri de munca dupa plecarea Nokia primesc o noua sansa de angajare. Italienii de la Delonghi au inceput angajarile pentru noua fabrica de produse electrocasnice care ii va lua locul celei de telefoane mobile.

Presa locala scrie ca zilnic sunt intervievati zeci de posibili salariati. Cei care vor avea norocul sa fie selectati vor pleca timp de trei saptamani in Italia pentru o specializare. Potrivit reprezentantilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Cluj, in prima faza, sunt alese 300 de persoane care vor munci in productie. Investitorul italian va continua insa interviurile de angajare si in lunile decembrie si ianuarie.

Producatorul italian de electrocasnice DeLonghi a cumparat hala detinuta de Nokia la Jucu, si contruieste cea de-a cincea fabrica a companiei. Investitia totala ar urma sa se ridice la aproximativ 30 milioane euro, in cadrul funitatii din Romania urmând sa lucreze intre 600 si 1.000 de persoane.

Massimo Paronitti, manager de resurse umane pentru Europa in cadrul companiei DeLonghi, a declarat, acum cateva luni, ca in cadrul fabricii de la Jucu vor fi adusi si studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, in cadrul unui program de internship.

 

Ultimele stiri