Acasă Divertisment Lorena Buhnici isi apara sotul: Da, avem un număr mare de obezi...

Lorena Buhnici isi apara sotul: Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor!

1598

Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, prezentatorul TV care a reușit să împartă România în două după ce criticat femeile care își afișează celulita și vergeturile la mare, sare în apărarea soțului ei. Descrisă ca având un aspect de minoră chiar de către soțul ei, Lorena Buhnici critică la rândul său grașii.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici, făcând trimitere către un text lung scris de soțul ei luni, 18 iulie, pentru a explica ce a vrut să spună, de fapt”, a transmis Lorena Buhnici pe Instagram.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos