Simona Halep doboară record după record. După ce a câştigat turneul de la Monreal, Simona a mai doborât o nouă barieră. Românca a intrar în Top 25 al câștigurilor all-time din tenis.

Simona Halep a primit un premiu de 1,05 milioane de dolari pentru triumful de la Madrid Open, ajungând la 12,544 milioane de dolari obţinuţi în carieră, sumă cu care a urcat de pe locul 29 pe 25 în topul jucătoarelor cu cele mai mai câştiguri din era open.

 Potrivit statisticii publicate de WTA, americanca Serena Williams este jucătoarea care a câştigat cei mai mulţi bani din premii, aproape 76 de milioane de dolari. Ea este urmată de rusoiaca Maria Şarapova, cu 36,76 milioane de dolari, de Venus Williams, cu 32,8 milioane de dolari şi de Victoria Azarenka din Belarus, cu 28,2 milioane de dolari, conform news.ro.
Toate aceste sportive sunt încă în activitate. Prima jucătoare retrasă care apare în acest clasament este belgianca Kim Clijsters, pe locul 5, cu 24,4 milioane de dolari. În Top 100 mai figurează o jucătoare din România, Monica Niculescu, pe locul 98, cu 3,9 milioane de dolari.