28.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATELovitura de teatru! Sinead O`Connor gasita in viata intr-un hotel din Chicago!

Lovitura de teatru! Sinead O`Connor gasita in viata intr-un hotel din Chicago!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ce toata presa din strainatate a anuntat ca s-a sinucis, iar un apropiat al familiei a confirmat zvonul, Sinead O`Connor a aparut teafara si nevatamata!

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor, care nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta duminică dimineaţă în statul Illinois (nordul SUA), a fost localizată şi nu mai este considerată dată dispărută, a anunţat poliţia luni după-amiază, informează agenţia DPA. „Sinead O’Connor a fost localizată”, a declarat poliţia într-un comunicat la Wilmette, Illinois. „Ea este în siguranţă şi nu mai este considerată o persoană dispărută/în pericol”, adaugă poliţia, anunţă Agerpres.

O’Connor a fost dată dispărută după ce nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta în oraşul Wilmette, o suburbie din nordul Chicago. Nu au existat detalii asupra modului cum a fost ea găsită, notează DPA.

Recent, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, cu istoric de depresie şi alte probleme de sănătate mintala, l-a acuzat pe Arsenio Hall, fostă gazdă a unui talkshow în SUA, că îi făcea rost de droguri regretatului muzician Prince, găsit mort în locuinţa sa la 21 aprilie. Hall a dat-o în judecată pe O’Connor pentru calomnie.

Prince, care a murit la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreţei, „Nothing Compares 2 U”, devenită hit la nivel mondial la începutul anilor 1990.

presa

Ultimele stiri