Acasă ACTUALITATE Lovitura de teatru! Sinead O`Connor gasita in viata intr-un hotel din Chicago!

Lovitura de teatru! Sinead O`Connor gasita in viata intr-un hotel din Chicago!

Dupa ce toata presa din strainatate a anuntat ca s-a sinucis, iar un apropiat al familiei a confirmat zvonul, Sinead O`Connor a aparut teafara si nevatamata!

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor, care nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta duminică dimineaţă în statul Illinois (nordul SUA), a fost localizată şi nu mai este considerată dată dispărută, a anunţat poliţia luni după-amiază, informează agenţia DPA. „Sinead O’Connor a fost localizată”, a declarat poliţia într-un comunicat la Wilmette, Illinois. „Ea este în siguranţă şi nu mai este considerată o persoană dispărută/în pericol”, adaugă poliţia, anunţă Agerpres.

O’Connor a fost dată dispărută după ce nu s-a întors de la o plimbare cu bicicleta în oraşul Wilmette, o suburbie din nordul Chicago. Nu au existat detalii asupra modului cum a fost ea găsită, notează DPA.

Recent, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, cu istoric de depresie şi alte probleme de sănătate mintala, l-a acuzat pe Arsenio Hall, fostă gazdă a unui talkshow în SUA, că îi făcea rost de droguri regretatului muzician Prince, găsit mort în locuinţa sa la 21 aprilie. Hall a dat-o în judecată pe O’Connor pentru calomnie.

Prince, care a murit la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreţei, „Nothing Compares 2 U”, devenită hit la nivel mondial la începutul anilor 1990.

presa

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAlerta ALIMENTARA! Lidl retrage de URGENTA de pe piata un produs alimentar cu POTENTIAL MORTAL!
Articolul următorALERTA la granita Romaniei! Focar de pesta porcina langa judetele din nord!