20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATELovitura fatala pentru Putin? Ucrainenii au lovit din nou Podul Crimeea si...

Lovitura fatala pentru Putin? Ucrainenii au lovit din nou Podul Crimeea si l-au scos din uz

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Polonia avertizeaza: Rusia ar putea ataca NATO in mai putin de 36 de luni!

Agentia de Securitate Nationala a Poloniei estimeaza ca Rusia...

Un incident a avut loc pe un pod important care leagă Crimeea de regiunea rusă Krasnodar, circulaţia fiind întreruptă în zonă, a anunţat în noaptea de duminică spre luni guvernatorul rus al peninsulei anexate Crimeea, relatează AFP.

„Circulaţia a fost întreruptă pe podul Crimeei. O situaţie de urgenţă s-a produs în zona pilonului 145 din regiunea Krasnodar, situată în sud-vestul Rusiei, a indicat Serghei Aksionov pe Telegram, fără a preciza natura incidentului.

„Forţele de ordine şi toate serviciile competente examinează situaţia”, a adăugat el, cerând conducătorilor auto să aleagă o rută alternativă.

Un centru de coordonare a fost înfiinţat în cadrul unui minister din Crimeea, a informat agenţia de presă rusă TASS, citând autorităţile locale.

Crimeea, o peninsulă anexată de Moscova în 2014, serveşte drept bază pentru forţele ruse, în special pentru trimiterea de întăriri şi întreţinerea echipamentelor. Cele câteva poduri care leagă peninsula de sudul ocupat al Ucrainei sunt esenţiale pentru desfăşurarea de operaţiuni militare de către Moscova.

Ultimele stiri