Acasă Sport Lovitura grea primita de Simiona Halep in cazul de dopaj: ”Azi am...

Lovitura grea primita de Simiona Halep in cazul de dopaj: ”Azi am aflat decizia”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, a anunţat, joi, pe Instagram, că verdictul în cazul său a fost amânat, relatează Agerpres.

„Azi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată. Acest lucru e foarte dezamăgitor, după ce am spus tot timpul că tot ce doresc este să fiu judecată. Este greu de explicat dificultatea emoţională pe care au adus-o şi continuă să o aducă toate aceste amânări”, a scris Halep în reţeaua de socializare.

Halep a fost audiată în zilele de 28 şi 29 iunie de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), după ce cazul său fusese amânat de mai multe ori.

În mai, ITIA confirmase că Simona Halep ”a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu din 7 octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul US Open, la finalul lunii august 2022. Această moleculă interzisă stimulează producţia de globule roşii şi este interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA).

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO turista a primit pe litoral o amenda cat tot sejurul! ”Nu va e rusine? Nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât!”
Articolul următorGuvernul Ciolacu da o lovitura grea pensionarilor: Deputat: ”Pensionarii rămân fără bani ca să fie prelungite încă un an 1.000 de posturi”