Acasă ACTUALITATE Lovitura PERVERSA data de Tariceanu PSD-ului! Se rupe de Dragnea?

Lovitura PERVERSA data de Tariceanu PSD-ului! Se rupe de Dragnea?

666

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca trebuie sa se renunte complet la venitul minim garantat, „care este o invitatie la nemunca”, exprimandu-si opinia ca PSD va analiza aceasta propunere.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Trebuie sa renuntam complet la venitul minim garantat, care este o invitatie la nemunca, mai ales in contextul in care, in Romania, in momentul de fata este criza de forta de munca. Sunt societati comerciale care merg sa aduca forta de munca din tarile vecine. Deci, nu putem daca avem criza de forta de munca sa ii lasam pe unii sa stea acasa pe venitul minim garantat, in loc sa se duca la munca.

Eu cred ca si din punct de vedere al demnitatii individuale a fiecaruia este preferabil sa castigi un ban muncit decat sa stai cu mana intinsa sa primesti un ajutor de la stat”, a declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, citat de Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca masura ii vizeaza pe cei carora li se ofera locuri de munca si le refuza, preferand sa traiasca din venitul minim garantat, nu pe cei care sufera de handicap.

Masura propusa de Taruceanu va avea un impact puternic tocmai asupra „judetelor rosii”, unde PSD a primit un vot covarsitor. Teleorman, Buzau, Mehedinti, Vaslui si Dolj sunt judetele cu cea mai mare pondere a beneficiarilor de venit mimim garantat, potrivit Ministerului Muncii, scrie hotnews.ro. In termeni absoluti, cei mai multi beneficiari platiti sunt din Dolj (peste 15.500 de beneficiari). La polul opus – Bucurestiul, cu doar 280.

tabel

Articolul precedentVIDEO – Cunoscut jurnalist agresat in plina zi, in fata prefecturii din Teleorman, de un primar PSD!
Articolul următorGuvernul a lasat 1 milion de romani bolnavi fara nicio speranta! Medicamentele pentru CANCER nu se mai vand in Romania!