Acasă Divertisment Lovitura usturatoare pentru Putin: Cea mai mare cantareata a Rusiei a fugit...

Lovitura usturatoare pentru Putin: Cea mai mare cantareata a Rusiei a fugit din tara din cauza razboiului!

477

Cântăreaţa Alla Pugaciova, cea mai mare vedetă a muzicii din Rusia de peste 40 de ani, se află în Israel cu familia ei, au declarat două surse pentru publicaţia israeliană Haaretz, după cum indică un articol apărut pe site-ul acesteia, anunță Agerpres.

La începutul lunii martie, presa rusă a relatat că artista, în vârstă de 72 de ani, şi soţul ei, comediantul şi vedeta de televiziune Maxim Galkin, au părăsit Rusia pentru Israel. Copiii lor, Liza şi Gary – gemenii în vârstă de 9 ani, născuţi de o mamă surogat – se află alături de ei, potrivit mass-media.

Pugaciova şi Galkin – a cărui mamă este evreică – refuză să fie intervievaţi şi nu este clar cât timp intenţionează să rămână în Israel. Cu toate acestea, Galkin, în vârstă de 45 de ani, are programate şase spectacole în Israel în luna iunie – din zona Haifa, la nord, până la Be’er Sheva, în sud.

Pugaciova şi Galkin nu dau interviuri şi fac foarte rar declaraţii politice. Singurul comentariu lipsit de ambiguitate al lui Galkin a fost făcut în prima zi a invaziei ruse în Ucraina, notează Haaretz.

„Am fost pe telefon cu rudele mele din Ucraina încă de dimineaţă devreme”, a scris el pe Instagram pe 24 februarie. „Nu pot descrie ceea ce simt în acest moment. Cum este posibil aşa ceva! Nu există nicio justificare pentru război! Nu războiului!”, a scris vedeta.

La două zile după această postare anti-război, care potrivit unei noi legi din Rusia ar putea fi considerată o infracţiune, Galkin a anunţat că a deschis un canal de Telegram pentru ca fanii săi să poată rămâne în contact cu el în cazul în care Instagram – între timp închis în Rusia – ar avea probleme.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos