Acasă Stirea zilei Lucrurile degenereaza in ultima zi de campanie. Echipa dreptei unite, denunțată penal...

Lucrurile degenereaza in ultima zi de campanie. Echipa dreptei unite, denunțată penal în București

154

Pe ultima sută de metri, când disperarea atinge cote alarmante, politicienii apelează adesea la mijloace josnice pentru a încerca să mai smulgă câteva procente. Este și cazul candidatului USR-PLUS, susținut de către PNL, din Sectorul 2. În noaptea de miercuri spre joi, echipele „dreptei” au împărțit materiale de propagandă electorală defăimătoare și calomnioase la adresa candidatului PSD, Dan Cristian Popescu. Ca să sublinieze încă o dată relația de vasalitate dintre PNL și USR-PLUS, cei ce le-au distribuit au fost chiar membrii de vază ai filialei PNL Sector 2, condusă de ministrul Educației, Monica Anisie. Reacția celor de la PSD nu a întârziat însă să apară și să facă întreagul joc murdar la dreptei să capete conotații penale.

„Am depus astăzi plângere penală pe numele lui Claudiu Nicolescu, locul 5 pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul Local sector 2, soțul șefei DSP București, Oana Nicolescu și finul ministrului Educației, Monica Anisie. Acum 2 nopți, acesta a distribuit materiale de propaganda electorală cu un conținut calomnios la adresa mea. Materialele au fost distribuite în sectorul 2 noaptea și în cursul zilei de ieri. Unicul beneficiar al acestui material mincinos și calomnios este candidatul USR PLUS pentru Primăria sectorului 2, care în loc să ia act de această mizerie, inventează în continuare fapte și mă acuză de lucruri care nu au nicio legatură cu persoana sau activitatea mea, așa cum a făcut în toată această campanie. În fața organelor de cercetare penală voi proba această plângere cu doi martori, care au discutat în acea noapte cu Claudiu Nicolescu și de asemenea cu imagini foto/video.

Această acțiune pusă la cale de filiala PNL sector 2 arată nu doar disperare, cu câteva zile înaintea alegerilor locale, dar este un bun prilej pentru locuitorii sectorului 2 să se gândească de două ori atunci când pun ștampila în cabina de vot.  Aștept o reacție din partea conducerii PNL, pentru că asemenea acțiuni nu fac cinste niciunui partid și niciunui candidat. Chiar dacă PNL nu are un candidat la Primăria sectorului 2 și doar susține un individ apărut din buzunarul lui Barna, asta nu înseamnă că trebuie să tolereze acest comportament golănesc al membrilor și candidaților PNL sector 2.” au declarat cei de la Partidul Social Democrat, prin intermediul candidatului lor la primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Acțiunea celor de la PNL vine pe fondul probabil al unei disperări, date fiind datele de cercetare sociologică care îl situează pe candidatul USR-PLUS, susținut de ei,  la 7 procente în spatele candidatului Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos