16.8 C
București
vineri, mai 17, 2024
AcasăACTUALITATELudovic Orban e convins ca a castigat in fata lui Citu: „Chiar...

Ludovic Orban e convins ca a castigat in fata lui Citu: „Chiar daca s-au facut excese, eu iert. Pe de alta parte, voi fi atent la oamenii care au afectat imaginea partidului”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Taxa pe lux o nouă bazaconie fiscală!

Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată,...

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Horia Constantinescu renunţă la șefia ANPC

Demisionarul susţine că predă o instituţie funcţională, cu paşi...

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat luni ca o comparatie a cotelor de incredere pentru cei doi candidati la sefia PNL reprezinta un bun indicator inainte de Congres si sustine ca, intr-un sondaj recent de opinie, el este preferat de 54 la suta dintre respondenti, iar Florin Citu doar de 19 la suta.

”Simpla comparatie a cotelor de incredere reprezinta un indicator. Eu le-am spus colegilor cand am prezentat motiunea ca, daca mai au dubii cu privire la persoana pe care o vor alege, sa mearga si sa vorbeasca cu oamenii. Si cu membri simpli si din afara partidului si sa-i intrebe pe cine sa aleaga presedinte PNL intre Ludovic Orban si Florin Citu. E clar ca raspunsul zdrobitor va fi in favoarea mea. De altfel, am si studiat sondajele de opinie. 54 la suta din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la suta spune Florin Citu, asta era sondajul de acum o saptamana”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS, citat de news.ro.

Orban a mai spus ca dupa congres cel mai important lucru este refacerea unitatii partidului si ca trebuie purtate discutii cu toate taberele din PNL.

”Eu am mai fost in competitii si nimeni nu a avut de suferit. Am garantat unitatea partidului si actiunea coerenta a partidului. Discuti cu toate tendintele din partid, sa nu existe repercusiuni pentru ca unii au sustinut pe unii sau pe altii. Chiar daca s-au facut excese, eu iert. Pe de alta parte, voi fi atent la oamenii care au afectat imaginea partidului. Dar sunt si oameni seriosi in echipa lui Citu si se poate colabora cu ei”, a adaugat liderul PNl, Ludovic Orban.

Ultimele stiri