Acasă Economie ”Mă voi şterge la c*r cu câteva sute de euro”. Scrisoarea haioasă...

”Mă voi şterge la c*r cu câteva sute de euro”. Scrisoarea haioasă a unui român pentru banca lui

Un client al Băncii Transilvania pus de bancă să explice din ce motiv va retrage o sumă importantă de bani a răspuns într-un mod hilar, deranjat de faptul că trebuie să dea justificări, spunând că îi va cheltui pe prostituate şi droguri.

Clientul Banca Transilvania a avut nevoie să retragă 85.000 de euro din banii săi, însă banca a invocat un cadru normativ obligând clientul să justifice în ce mod va cheltui banii. Drept urmare, clientul le-a scris un mail lung în care explică modul în care va cheltui banii:

„Voi călători în Olanda, unde prostituţia este legală să f*t nişte prostituate. Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind legale, doresc să consum marijuana, haşiş şi aş încerca şi nişte ciuperci”.

Acesta este iritat în mod evident de obligaţia impusă de bancă, motiv pentru care ironizează instituţia financiară şi îi recomandă să renunţe la anumite proceduri birocratice:

„În Olanda am auzit că au şi nişte prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aş sugera să le încercaţi şi voi, că poate vă treziţi şi nu mai impuneţi oamenilor să dea declaraţii tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali”.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentReincepe panica: Crestere masiva a numarului de cazuri noi de coronavirus in Spania si Italia!
Articolul următorTudor Chirila, mesaj dur: Toată lumea știe că Jandarmeria a acționat criminal