Macovei: Blaga si Udrea nu mai sunt credibili!

MACOVEI-BLAGAMonica Macovei, candidat la presedintia PDL, a declarat, marti, ca Vasile Blaga si Elena Udrea nu mai au credibilitatea dupa ce „au pierdut batalii electorale si nu au capacitatea de a aduce electoratul spre PDL”.

„Ce ne diferentiaza de celelalte doua motiuni am spus: credibilitatea si faptul ca am dovedit ca facem lucruri bune. Si as mai spune ceva: atat Vasile Blaga cat si Elena Udrea au pierdut in partid, au pierdut batalii electorale, in decembrie 2012 si Bucurestiul la Primaria generala si la primariile de sector. Prin urmare, nu cred ca ei vor aduce aceste reforme si nu vor aduce electoratul spre noi spre PDL”, a precizat Monica Macovei, la o intalnire cu membrii PDL din Sectorul 1.

Ea a vorbit despre motiunea „Reformistii”, pe care o sustine in competitia pentru sefia PDL.

„Motiunea noastra este diferita de a celorlalti prin faptul ca noi suntem credibili in comparatie cu ceilalti doi competitori, Vasile Blaga si Elena Udrea. Tot ce am facut ca ministru al Justitiei am aratat ca am facut bine”, a mai spus Monica Macovei.

Ea a aratat ca primul pas este recastigarea electoratului Capitalei. Potrivit lui Macovei, sunt importante alegerile europarlamentare dar si desemnarea unui candidat „propriu si puternic la Presedintie in 2014 u mentalitate de invingator”.

„Cred ca suntem capabili sa avem un prezidentiabil care sa castige si care sa aibe aceasta mentalitate”, a adaugat Monica Macovei.