18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiMaestrul Victor Rebengiuc: Conducerea tarii e formata din niste semidocti! Cel mai...

Maestrul Victor Rebengiuc: Conducerea tarii e formata din niste semidocti! Cel mai mult ma enerveaza comunismul si PSD!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

La 34 de ani de la Revolutie creste nostalgia comunismului in Romania!

Un sondaj realizat de INSCOP la comanda news.ro releva...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Intr-un interviu acordat Ziarului Metropolis, marele actor Victor Rebengiuc vorbeste si despre numultumirile legate de guvern.

„Nenorocirea este ca sunt destul de batran si, de la o varsta destul de frageda, de pe la 13 ani, traiesc in comunism… si nu-mi place asta. Nu m-am impacat cu comunismul. A existat o scurta perioada, de incercare de a uita comunismul si de a trece la lucruri mai placute, dar vad ca in ultima vreme, se insista sa ne intoarcem din nou in perioada comunista. Lucrul asta ma enerveaza si nu cred ca meritam asa ceva. Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni. Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul.”, a declarat actorul Victor Rebengiuc in cadrul Intalnirilor Yorick de la Librariile Humanitas, potrivit Ziarul Metropolis.

Artistul a vorbit despre Romania de azi, despre motivele care l-au facut sa nu accepte sa filmeze in „Morometii 2” (o naveta obositoare si schimbarea distributiei) si despre „generatia de aur”.

„Reinvie cenzura. In forme economice mai ales. Il arunci pe om afara, ramane pe drumuri, n-are ce sa mai manance. Si situatia asta te obliga pana la urma, te tenteaza cumva… Cenzura exista si acum, a existat si atunci. Sunt filme care au fost interzise. Filme in care am si jucat.”, a declarat Rebengiuc.

Ultimele stiri