Acasă Bistrita Nasaud Mai multi romani JURA ca sunt vizitati DE EXTRATERESTRI!

Mai multi romani JURA ca sunt vizitati DE EXTRATERESTRI!

41

Oamenii din satul Sigmir, de langa Bistrita, vuiesc de cateva zile ca pe pamantul lor au poposit extraterestri. Altfel nu isi explica logic cum de pe o pasune au aparut 4 cercuri mai inchise la culoare, cu diametrul de aproape 3 metri. Sunt prea rotunde ca sa fie facute de mana omului, sustin localnicii!

extraterestriCele patru cercuri de pe pasune au fost observate de o femeie, de la etajul casei ei. I s-au parut ciudate si imediat a dat sfoara-n sat. Oamenii s-au adunat de indata si fiecare a inceput sa isi dea cu parerea, in incercarea de a gasi o explicatie logica. Cea mai plauzibila varianta e ca au poposit extraterestrii, spun localnicii.

Constantin Hodoroga, locanic: „Aicea, sa fi avut 3 picioare. Una acolo, una aici, unul aici, numai asa imi explic. Li s-a terminat motorina, poate au venit sa beie tuica.”

Satenii sustin ca nava extraterestra ar fi aterizat in locul in care iarba este uscata.

Localnica: „Extraordinar! Habar n-am cine o putut sa faca cercurile alea. Aia nu-s oameni, nu stiu lucra. As fugi daca m-as intalni cu unul.”

Daca unii ar lua-o la fuga cand i-ar vedea, altii i-ar indruma pe musafirii spatiali spre alesii poporului.

Localnic:Da, ne ajuta la agricultura, sa-i duca la politicieni.”

Ufologii sustin ca localnicii ar trebui sa stea linistiti si sa renunte sa-si creeze cele mai negre scenarii.

Adrian Patrut, parapsiholog: „Practic, nu exista un fenomen vizibil, ele doar se deseneaza si atat. Nu ar trebuie sa ne sperie. Se spune ca acesta este un feedback pentru noi insine, apar simboluri care sunt asociate cu mituri, cu superstitii.”

Oamenii au fost intotdeauna fascinati si curiosi sa afle daca traiesc sau nu si alte forme de viata in Univers. Unii sunt convinsi ca exista fiinte in afara globului terestru, iar acestea chiar intra in contact cu noi. In Maramures, spre exemplu, se banuieste ca sunt zone vizitate de OZN-uri si de extraterestri.

Sursa: protv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos