Acasă Videoclipul zilei Manele si berbeci la protap in strada! Un celebru interlop din Romania...

Manele si berbeci la protap in strada! Un celebru interlop din Romania sfideaza oamenii legii!

14

Lăutari și berbeci la proțap, maşini scumpe şi manele. Totul a avut loc la palatul interlopului Vanghele, din Buzău. Bineînţeles, amenzile nu s-au lăsat aşteptate.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Fiul interlopului Vanghele și-a botezat miercuri cei patru copii. După cheful care a ținut de la două, până la opt seara, distracția s-a mutat la restaurant. Petrecăreții au fost amendați de Poliția Locală cu 700 de lei.

Care mai de care mai aranjați și la bordul unor mașini de lux, invitații au venit din diferite județe să cinstească ziua creștinării celor patru copii ai lui Lorenț, fiul interlopului Vanghele. În timp ce berbecii se frigeau la proțap direct pe trotuatul din fața vilei, invitații se delectau cu bunătăți autohtone, dar și cu mâncăruri și băuturi de fițe.

O adevărată colecție de mașini scumpe a ocupat zona de la Piața Săracă. Întreaga stradă a rasunat pe acordurile unui manelist cunoscut în Buzău. Invitații nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba de dedicații.

Petrecăreții au fost amendați de poliția locală cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii publice și încă 200 de lei, pentru ocuparea trotuarului cu grătare.

Sursa 

 

Articolul precedentGuvernul a scumpit combustibilul incepand de astazi, in medie cu 9 bani pe litru!
Articolul următorRomania la un pas de faliment! In goana dupa inavutire, foarte multe primarii au marit salariile si acum nu mai au bani de nimic!