Acasă Turism Manelista Carmen Serban, socata de preturile de la mare: Ciorbă: 30 lei,...

Manelista Carmen Serban, socata de preturile de la mare: Ciorbă: 30 lei, prânz: 300 pe litoral!

Carmen Șerban este șocată de prețurile de la malul Mării Negre după ce a întâlnit o familie care i-a povestit că și-au terminat vacanța cu 3 zile mai repede din cauza costurilor foarte ridicate de pe litoral.

Renumita artistă Carmen Șerban este revoltată de prețurile de pe litoralul românesc, ea exprimându-și of-ul într-un comentariu la o postare pe rețelele de socializare.

„Zilele acestea eram pe litoralul românesc și m-am întâlnit întâmplător cu o familie formată din soț, soție și 3 copii. Îi știam de la o nuntă unde am cântat, în Județul Bihor. Oamenii mi-au povestit că se vor întoarce acasă cu vreo 3 zile înainte ca să se termine vacanța programată. De ce!? Fiindcă s-au săturat ca să mănânce doar ciorbe și pizza… și că mâncarea este foarte scumpă și uneori este alterată”, a scris Carmen.

Artista crede că lipsa de pe litoral a turiștilor este cauzată de prețurile prea piperate.

„O ciorbă costă 25 chiar 30 RON, înmulțit cu 5 porții plus pâine, plus apă plată sau suc pentru copii… și fără felul 2 sau desert, o singură masă ajunge la prețul de 300, 350 RON. O pizza costă între 45 și 60 de RON și tot așa. Și eu sunt de părere că prețurile sunt de vină”, a încheiat artista.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPiscina in mormant: Groparii din Constanta s-au balacit in cimitir! ”Si cand mor am valoare”
Articolul următorSondaj Avantgarde: Daca maine ar avea loc alegeri, PSD ar castiga detasat tot!