19.7 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocialSanatateMARE ATENTIE! Produs chimic FOARTE PERICULOS descoperit in legumele vandute in Romania!...

MARE ATENTIE! Produs chimic FOARTE PERICULOS descoperit in legumele vandute in Romania! Provoaca CANCER!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Test de sânge pentru diagnosticarea precoce a cancerului colorectal

A fost dezvoltat un test de sânge pentru diagnosticarea...

Cum iti bati joc de vitaminele din alimente cand le depozitezi in frigider

Multe persoane obisnuiesc sa depoziteze toate alimentele in frigider,...

Produsul chimic descoperit in legume nici macar nu a fost testat corespunzator, scrie cancan.ro.

Principalele legume consumate de romani sunt tratate cu cel mai nou pesticid, Initium, care provoaca cancer la colon! Initium este o substanta noua, foarte toxica, pentru tratarea culturilor de cartofi, rosii, castraveti, ceapa, cat si pentru plantatiile de vita de vie.

Acesta, potrivit unor teste, sporeste cu pana la 65% riscul de cancer de colon. Consortiul german de produse chimice, care il produce, a dezvaluit ca Romania este prima tara din intreaga lume care a autorizat produsul. Compania sustine ca „produsul fungicid va ajuta viticultorii sa treaca mai repede la o productie de inalta calitate“.

Cert este insa ca aceasta substanta nu a fost testata de laboratoarele romanesti, ci doar de catre producator, care, bineinteles, da asigurari ca produsul este inofensiv pentru oameni. Interesul comercial al companiei pune insa sub semnul intrebarii acuratetea testelor!


Citeste si:

Daca le speli nu te ajuta la NIMIC! Cum sa alegi legumele FARA PESTICIDE de la piata!

FOTO – Unui barbat I-AU CRESCUT SANI dupa ce a mancat asta ZILNIC de la fast-food!


Un gram de INITIUM ajuns in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Daca ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodata.

Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius, iar acest lucru a determinat reactii negative cu privire la efectele substantelor din lista de E-uri promovate de Codex. Codexul prevede ca tara noastra este obligata sa foloseasca experimental produse noi, precum fungicidul care contine o substanta chimica extrem de toxica.

Desigur, acesta este INITIUM. Numele „de catalog”al produsului este ametoctradin.

Produsul este toxic pentru organismul uman, carcinogen, reproductiv si dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, si toxicitate acuta.

Conform cercetatorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, iar substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devine reziduala in organism. Asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce si la marirea tumorilor maligne, scrie cancan.ro.

Ultimele stiri