Acasă Monden Marea actrita Maia Morgenstern implineste astazi 58 de ani

Marea actrita Maia Morgenstern implineste astazi 58 de ani

Marea actrita Maia Morgenstern împlineşte astăzi 58 de ani si spune că nu o sperie trecerea timpului.

„Fiecare vârstă are frumuseţea ei. Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă”, mărturiseşte actriţa pentru „Adevărul”.

Maia Morgenstern spune că sărbătoarea a fost iniţiată în SUA şi că „1 Mai nu e o sărbătoare comunistă, ci una socialistă, care se sărbătoreşte în toată lumea“. 

„1 mai a devenit  Ziua Internaţională a Muncii. În majoritatea ţărilor vest-europene, ziua de 1 Mai este zi liberă. Am respectat, întotdeauna, sărbătoarea de 1 Mai“.

„Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea“, a povestit actriţa.

Maia Morgenstern s-a născut pe 1 mai 1962 la Bucureşti, spunea că nu o sperie vârsta.

„Dimpotrivă. Fiecare vârstă are frumuseţea ei. Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă. De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari“, râde actriţa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAtat au inteles ei din coronavirus: Baronii PSD s-au dus sa imparta pomeni batranilor fara niciun fel de protectie
Articolul următorApropiat a presedintelui SUA, Donald Trump, numit consilier al premierului Ludovic Orban