Marea actrita Maia Morgenstern implineste astazi 58 de ani

Marea actrita Maia Morgenstern împlineşte astăzi 58 de ani si spune că nu o sperie trecerea timpului.

„Fiecare vârstă are frumuseţea ei. Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă”, mărturiseşte actriţa pentru „Adevărul”.

Maia Morgenstern spune că sărbătoarea a fost iniţiată în SUA şi că „1 Mai nu e o sărbătoare comunistă, ci una socialistă, care se sărbătoreşte în toată lumea“. 

„1 mai a devenit  Ziua Internaţională a Muncii. În majoritatea ţărilor vest-europene, ziua de 1 Mai este zi liberă. Am respectat, întotdeauna, sărbătoarea de 1 Mai“.

„Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea“, a povestit actriţa.

Maia Morgenstern s-a născut pe 1 mai 1962 la Bucureşti, spunea că nu o sperie vârsta.

„Dimpotrivă. Fiecare vârstă are frumuseţea ei. Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă. De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari“, râde actriţa.