Acasă ACTUALITATE Marele ”specialist” al PSD, Rafila, in urma cu un an: „Coronavirusul este...

Marele ”specialist” al PSD, Rafila, in urma cu un an: „Coronavirusul este o viroza banala, cel mult de severitate medie”

265

Specialistul numarul 1 al PSD in Sanate, Alexandru Rafila, declara in urma cu un an, cand pandemia era inca la granitele Romaniei, ca romanii nu trebuie sa isi faca mari griji.

„Sfatul meu este ca oamenii sa evite sa ia in seama anumite informatii de pe social media legate de aparitia cazurilor si a deceselor”, a declarat profesor doctor Alexandru Rafila. (…) Discutam de o infectie in care in majoritatea cazurilor este o viroza banala, cel mult de severitate medie, iar cazurile grave, complicate, care produc mortalitate importanta, sunt doar la categoria de varsta peste 70-80 de ani, la persoane care au comorbiditati, alte afectiuni. […] Trebuie sa fim constienti ca este o boala care a aratat, prin evolutia ei, ca majoritatea cazurilor sunt forme usoare si forme medii”, a declarat Rafila pentru Observator.

Rafila este invocat insistent de Marcel Ciolacu atunci cand PSD tine sa isi impuna vizunea asupra pandemiei si a sistemului de sanatate. Rafila este cel care a citit in Parlament motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos