30 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăStirea zileiMasacru in SUA! Un rezervist de armata a ucis 22 de oameni...

Masacru in SUA! Un rezervist de armata a ucis 22 de oameni si a ranit inca 60!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un adevarat masacru a avut loc miercuri seara in statul american Maine. Cel putin 22 de oameni au fost ucisi si pana la 60 raniti iar politia a anuntat identitatea si detalii despre atacatorul care inca nu a fost prins.

Oficialii spun ca atacatorul, identificat ca fiind Robert Card, este un instructor calificat de tir si rezervist al armatei americane. A fost internat vara trecuta cu probleme de sanatate mintala. Inca nu sunt cunoscute motivele pentru care a comis acest masacru.

S-a intamplat intr-un orasel din statul american Maine, in nord-estul tarii, cu circa 37.000 de locuitori. Barbatul a deschis focul in cel putin doua locuri: intr-un bar si la o pista de bowling. Intr-o declaratie pe X, fosta Twitter, politia din Maine a transmis: „In Lewinston exista un atacator in libertate. Cerem oamenilor sa se adaposteasc. Va rugam sa ramaneti in case cu usile incuiate.”

Scolile publice din Lewiston si districtele din apropiere anuleaza cursurile joi

In timp ce politia continua sa caute o persoana de interes implicata in impuscaturile de la Lewiston, care au facut cel putin 22 de morti miercuri seara, scolile locale au anuntat ca vor anula cursurile joi.

„Raman o multime de necunoscute in acest moment. Informatiile se misca rapid, dar nu intotdeauna cu acuratete. Va rugam sa continuati sa va adapostiti pe loc sau sa ajungeti in siguranta. Vom continua sa va actualizam cu informatii si cu urmatorii pasi, dupa caz”, a spus scolile publice din Lewiston. o postare.

„Ramaneti aproape de cei dragi. Imbratiseaza-i. Rugaciunile noastre se indreapta catre cei care au pierdut pe cineva in seara asta. Rugaciunile noastre se indreapta catre toti cei care lucreaza pentru a opri pierderile de vieti omenesti.”

O serie de alte scoli si districte din apropiere au anuntat, de asemenea, ca vor fi inchise sau vor avea cursurile anulate joi.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version