Acasă ACTUALITATE Mascatii au intrat cu forta in casa patronului Hexi Pharma!

Mascatii au intrat cu forta in casa patronului Hexi Pharma!

15

Sunt percheziţii la această oră în mai multe clădiri care aparţin societăţii „Hexi Pharma”, dar şi acasă la patronul acesteia, Dan Condrea, de unde poliţiştii ridică documente şi probe.

„Hexi Pharma” este firma care a livrat mai multor spitale substanţele dezinfectante ineficiente şi ale cărei contracte cu unităţile sanitare sunt verificate acum de autorităţi. Totodată, echipe de la Direcţia Economică şi reprezentanţi din Ministerul Sănătatii ridică de la mai multe unităţi sanitare din capitală şi din ţară, probe şi acte în dosarul substanţelor ineficiente.

În total sunt controlate 25 de spitale din capitală şi din ţară, transmite reporterul Radio România Actualităţi, Daniela Mănuţă. Ieri, Ministerul Sănătăţii a publicat lista spitalelor în care au fost constate nereguli în ceea ce priveşte eficienţa dezinfectanţilor folosiţi. Este vorba despre 50 de unităţi sanitare, printre care Floreasca, Marius Nasta şi Universitar din capitală, Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi şi spitalele de copiii din Braşov şi Galaţi.

Sursa: Rador

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos