Acasă Stirea zilei Master in comunicare si publicitate, sustinut de profesori de la Universitatea Sheffield...

Master in comunicare si publicitate, sustinut de profesori de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie

34

Studenţii români au ocazia, începând cu 25 octombrie, să urmeze studii de master în domeniul marketingului şi publicităţii la Şcoala Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), cursuri care sunt predate exclusiv în limba engleză, atât de profesorii români cât şi de cei ai Universităţii Sheffield din Marea Britanie.

Programul de master se desfăşoară timp de doi ani, iar pentru un an fiecare student trebuie să plătească aproximativ 4.000 de euro.La absolvire, cursanţii primesc o diplomă dublă, a Universităţii Sheffield şi a SNSPA, diplomă care beneficiază de toate acreditările internaţionale de care se bucură o universitate britanică de rangul Sheffield. Studenţii vor beneficia în cadrul programului de master de cursuri precum teoria comunicării, marketing, relaţii publice, branding, dezvoltare de produs, cercetare, metode de cercetare şi comunicare on line.

Colaborarea dintre Universitatea britanică Sheffield şi SNSPA este sprijinită de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

”Cred că ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani în educaţie, schimburile între România şi Marea Britanie au devenit mult mai strânse şi sunt încântat că multe sute dacă nu chiar mii de studenţi români îşi urmează programele de educaţie în Marea Britanie, la cele mai bune universităţi şi este o modalitate prin care cele două ţări cresc împreună. Cred că este una dintre cele mai dinamice căi ale parteneriatului nostru, aşa că încurajez trendul crescător ca studenţii români să acceseze oportunităţile din educaţie pe care le pot găsi în Marea Britanie, care are oferte excepţionale în sistemul educaţional, atât pentru studenţi cât şi pentru profesori”, a declarat ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris.

Programul de master în Marketing, Advertising şi PR a fost lansat joi la Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, în prezenţa oficialilor britanici şi români, reprezentanţi ai Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi ai Universităţii Sheffiled.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos