Acasă Cultura „Masterchef” revine cu sezonul doi

„Masterchef” revine cu sezonul doi

25

masterchefjuriuCel de-al doilea sezon al emisiunii culinare „Masterchef” debuteaza maine, 5 martie, incepand cu ora 20.30 la Pro TV. Cei trei jurati le-au pregatit concurentilor, dar si publicului noi surprize. Unii dintre participanti au renuntat chiar si la jobul lor pentru a se alatura echipei de la „Masterchef”.

Show-ul „Masterchef” isi pastreaza cele mai importante etape, astfel ca in primele emisiuni vor fi difuzate preselectiile. Cei trei jurati, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin

Dumitrescu, spun va fi unul mai spectaculos, pentru ca noii concurenti sunt mult mai bine pregatiti si mai indrazneti.

„Au vazut primul sezon si au inteles ca suntem niste jurati duri, insa au avut curaj sa vina in fata noastra”, spune cheful Sorin Bontea.

La randul lui, Catalin Scarlatescu recunoaste si el ca noul sezon aduce mai multa competitivitate.

„Anul asta, concurentii sunt mult mai tehnici decat cei de anul trecut, cred ca si pentru ca au vazut primul sezon. Anul asta sunt foarte multi economisti, surprinzator zic eu, insa concurentii vin din toate mediile. Sunt concurenti care au inteles ca nu trebuie sa faca triplu surub ca sa obtina sortul, ci trebuie sa vina cu un preparat simplu si foarte gustos, daca mai e si bine aranjat in farfurie e deja un mare castig”, crede Scarlatescu.

Si la capitolul ingrediente, sezonul al doilea „MasterChef” vine cu noutati. Daca anul trecut, banala ceapa sau oul de gaina au stat in calea intrarii in urmatoarea etapa, anul acesta juratii le rezerva surprize concurentilor, care trebuie sa fie pregatiti pentru orice noutate: noile ingrediente se vor schimba si vor pune la grea incercare dibacia si rabdarea multora care viseaza sa intre in bucataria „MasterChef”.

Pe langa probe noi in deplasare, in ajutorul concurentilor vor veni sezonul acesta si cei care s-au remarcat in competitia de anul trecut. Asadar, Petru Buiuca, Sidia Sissoko si Mimi Nicolae isi vor face din nou intrarea in „MasterChef”, insa de data aceasta din alta postura: aceea de specialisti gata sa le dea juratilor o mana de ajutor la testarea concurentilor.

Noul sezon aduce surprize si pentru cei trei jurati: acestia se vor afla in fata unui preparat pe care nu l-au mai gustat vreodata in viata lor.

Prima editie „MasterChef” nu va duce lipsa nici de personaje gata sa faca orice pentru a castiga sortul: un concurent si-a abandonat chiar jobul pentru a participa la „Masterchef”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos